2015. március 30., hétfő

Spenót krémleves

Spenót krémleves

 Hozzávalók:

1 csomag fagyasztott spenót
1 nagy burgonya
1 vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
olívaolaj 
1 evőkanál Rapunzel erőleves por (bio, tartósítószer mentes)
1 csipet oregánó
1 csipet kakukkfű
1 csipet rozmaring
1 csipet bazsalikom
só, bors
2 dl tejszín
parmezán sajt forgács

Elkészítés:

  1. A vöröshagymát megdinsztelem egy kis olívaolajon.
  2. Hozzáadom a vékonyra szeletelt burgonyát és a fűszereket.
  3. Belenyomom a fokhagymát.
  4. Kb. negyed óra alatt puhára főzöm.
  5. Ezek után hozzáadom a spenótot.
  6. Újabb 10 perc elteltével belekerülhet a tejszín is.
  7. Majd miután felforrt, leturmixolom.
  8. Parmezán sajt forgácsokkal tálalom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése