Mediterrán csirkecombok fetával és olajbogyóval
Hozzávalók:
6 db csirkecombolivaolaj
1/2 bögre zöld olajbogyó
2 közepes lilahagyma
2 közepes paradicsom
1/2 bögre feta sajt
só
bors
kakukkfű
Elkészítés:
- A sütőt előmelegítem 190 fokra.
- A csirkecombokat megmosom, kettévágom, sózom, borsozom.
- Egy nagy sütőtál aljába teszek néhány kanálni olivaolajat, ráhelyezem a csirkecombokat. Fontos, hogy egy rétegben legyenek, hogy meg tudjanak pirulni.
- Mellédobom a cikkekre vágott paradicsomot, a cikkekre vágott lilahagymát, az olajbogyókat, valamint néhány ágacska friss kakukkfűt.
- Beteszem a sütőbe és a csirkecombok nagyságától függően 1-1 1/2 óráig hagyom sülni.
- Amint megsült, kiveszem a sütőből és rámorzsolom a fetát.
- Sült krumplival és friss kakukkfűvel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése