Báránygerinc szezámmagos spárgával
Hozzávalók:
1 kg fiatal bárány gerincsó, bors
rozmaring
olívaolaj
1 csomag zöld spárga
szezámmag
Elkészítés:
- Egészen fiatal bárányt kaptam, a hentessel szeleteltettem. Megmostam, sóztam, borsoztam, és rozmaringgal megszórtam. Egy éjszakára a hűtőbe tettem érni.
 - Másnap egy serpenyőben olívaolajon megpirítottam, majd jénai edénybe raktam át. Lefedtem és 180 fokos sütőbe tettem be.
 - Nagyjából 1 óra alatt megsült.
 - Közben a spárgát a szokásos módon megpucoltam és megfőztem.
 - Tálaláskor a spárgát megszórtam szezámmaggal, a hús mellé pedig egy kis rozmaring ágacskát raktam díszítésként.
 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése