2015. augusztus 25., kedd

Medvehagymás orsótészta tejszínes csirkével

Medvehagymás orsótészta tejszínes csirkével

Hozzávalók:

40 dkg medvehagymás orsótészta
2 evőkanál olívaolaj
1 közepes vöröshagyma
1 nagy csirkemell filé falatnyi csíkokra vágva
só, bors
3 dl tejszín
1 marék petrezselyem zöldje
1 bögre reszelt parmezán

Elkészítés:

  1. A tésztát felteszem főni előírás szerint.
  2. Amíg fő, elkészül a ragu.
  3. Egy serpenyőben az olívaolajon megdinsztelem az apró kockára vágott vöröshagymát.
  4. Ezek után hozzáadom a feldarabolt csirkemell filét, sózom, borsozom.
  5. Néhány perc alatt átsütöm, majd hozzáöntöm a tejszínt.
  6. Miután összeforrt, készen is van.
  7. A kifőtt tésztát leöblítem, picit sózom, teszek rá egy kevés olívaolajat.
  8. A tésztát a raguval, petrezselyem zöldjével és reszelt parmezánnal tálalom.
Húsz perc alatt elkészült, egyszerű és finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése