Sült csirkecomb olívával és füstölt fetával
Hozzávalók:
4 csirkecomb2 paradicsom
2 csokros hagyma vagy 1 vöröshagyma
fél bögre olívabogyó
só, bors, olívaolaj
füstölt feta sajt
Elkészítés:
- A sütőt előmelegítem 180 fokra.
- A húst megmosom, kettévágom, sózom, borsozom, majd egy kerámia tálba rakom, amibe kevés olívaolajat öntök.
- Mellédobom a kockára vágott paradicsomot, az olajbogyókat és a szeletelt hagymát.
- Kb. fél óráig sütöm, majd alufóliával letakarom egy újabb fél órára. Az utolsó 1/4-1/2 órára már leveszem a fóliát róla, hogy szép piros legyen.
- Amikor kiveszem a sütőből, megszórom füstölt fetával.
- Rizzsel, burgonyával vagy salátával tálalom.
Előnye, hogy 10 perc alatt előkészítem, aztán csak bedobom a sütőbe és nem igényel sok odafigyelést.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése