Mustáros-joghurtos csirkecomb
Hozzávalók:
6 db csirkecombolaj
só, bors
1 teáskanál tárkony
2 evőkanál görög joghurt
1 evőkanál dijoni mustár
1 bögre reszelt sajt (eidami)
Elkészítés:
- A sütőt előmelegítem 180 fokra.
- A csirkecombokat kettévágom, hogy a fűszerek ízét jobban átvegye majd.
- Egy fedelem tepsibe kevés olajat teszek.
- Egy tálkába teszem a joghurtot, a mustárt, a sót, a borsot és a tárkonyt és alaposan összekeverem.
- A masszával megkenem a csirkecombok minden oldalát és beleteszem a tepsibe.
- A tepsit betolom a sütőbe. Kb. fél óra múlva lefedem, mert a mustár könnyen megéghet.
- Újabb fél óra múlva leveszem a tetőt vagy fóliát és ha már puha, megszórom reszelt sajttal.
- A sajtot csak rápirítom és már készen is van az illatos, fűszeres csirkecomb.
- Rizzsel és salátával tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése