2015. január 21., szerda

Mustáros-joghurtos csirkecomb

Mustáros-joghurtos csirkecomb

 

 

Hozzávalók:

6 db csirkecomb
olaj
só, bors
1 teáskanál tárkony
2 evőkanál görög joghurt
1 evőkanál dijoni mustár
1 bögre reszelt sajt (eidami)








Elkészítés:

  1. A sütőt előmelegítem 180 fokra.
  2. A csirkecombokat kettévágom, hogy a fűszerek ízét jobban átvegye majd.
  3. Egy fedelem tepsibe kevés olajat teszek.
  4. Egy tálkába teszem a joghurtot, a mustárt, a sót, a borsot és a tárkonyt és alaposan összekeverem.
  5. A masszával megkenem a csirkecombok minden oldalát és beleteszem a tepsibe.
  6. A tepsit betolom a sütőbe. Kb. fél óra múlva lefedem, mert a mustár könnyen megéghet.
  7. Újabb fél óra múlva leveszem a tetőt vagy fóliát és ha már puha, megszórom reszelt sajttal.
  8. A sajtot csak rápirítom és már készen is van az illatos, fűszeres csirkecomb.
  9. Rizzsel és salátával tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése