Epres-spárgás madársaláta balzsamecettel
Hozzávalók:1 csomag madársaláta
1 csomag zöld spárga
25 dkg eper
só, bors
vaj
epres balzsamecet krém vagy sima balzsamecet
Elkészítés:
- A spárgát a szokásos módon megpucolom, kb. 3 cm-es darabokra feldarabolom, majd serpenyőben egy kis vajon megpárolom (kb. 10 perc). Sózom, borsozom, majd hagyom kihűlni.
- Közben megmosom a madársalátát, alaposan lecsepegtetem.
- Az epret ugyancsak megmosom, lecsepegtetem, kb. felét felszeletelem, a többit félbe vágom.
- Egy tálban összekeverem a madársalátát,a spárgát, a felszeletelt epret. Megöntözöm epres balzsamecet krémmel, majd finoman összeforgatom.
- Tányérra adagolom, a tetejét díszítem a félbe vágott eprekkel és még locsolok rá a balzsamecet krémből.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése