Báránygerinc szezámmagos spárgával
Hozzávalók:
1 kg fiatal bárány gerincsó, bors
rozmaring
olívaolaj
1 csomag zöld spárga
szezámmag
Elkészítés:
- Egészen fiatal bárányt kaptam, a hentessel szeleteltettem. Megmostam, sóztam, borsoztam, és rozmaringgal megszórtam. Egy éjszakára a hűtőbe tettem érni.
- Másnap egy serpenyőben olívaolajon megpirítottam, majd jénai edénybe raktam át. Lefedtem és 180 fokos sütőbe tettem be.
- Nagyjából 1 óra alatt megsült.
- Közben a spárgát a szokásos módon megpucoltam és megfőztem.
- Tálaláskor a spárgát megszórtam szezámmaggal, a hús mellé pedig egy kis rozmaring ágacskát raktam díszítésként.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése