Spenót krémleves
Hozzávalók:
1 csomag fagyasztott spenót1 nagy burgonya
1 vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
olívaolaj
1 evőkanál Rapunzel erőleves por (bio, tartósítószer mentes)
1 csipet oregánó
1 csipet kakukkfű
1 csipet rozmaring
1 csipet bazsalikom
só, bors
2 dl tejszín
parmezán sajt forgács
Elkészítés:
- A vöröshagymát megdinsztelem egy kis olívaolajon.
- Hozzáadom a vékonyra szeletelt burgonyát és a fűszereket.
- Belenyomom a fokhagymát.
- Kb. negyed óra alatt puhára főzöm.
- Ezek után hozzáadom a spenótot.
- Újabb 10 perc elteltével belekerülhet a tejszín is.
- Majd miután felforrt, leturmixolom.
- Parmezán sajt forgácsokkal tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése