Spárga krémleves thai ízesítéssel (glutén- és laktózmentes)
Hozzávalók:
1 vöröshagyma
1 evőkanálnyi vaj
1 csomag zöldspárga
só, bors
1 teáskanál citromfű
2 cm-nyi reszelt gyömbér (vagy 1 teáskanál gyömbérpor)
1 teáskanál Rapunzel bio erőleves por
2 dl kókusztejszín (cocomas)
citromlé
Elkészítés:
- Egy fazékba dobom a vajat, rá az apróra vágott vöröshagymát, amit megdinsztelek.
- Mehet hozzá a megtisztított, feldarabolt spárga.
- Hozzáadom a fűszereket és felöntöm vízzel.
- Amint megfőtt, hozzáadom a kókusztejszínt, összeforralom, majd turmixolom. Néhány spárgafejet meghagyok díszítésnek.
- Végül ízlés szerint citromlével ízesítem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése