2015. június 9., kedd

Spárga krémleves thai ízesítéssel (glutén- és laktózmentes)

Spárga krémleves thai ízesítéssel (glutén- és laktózmentes)


 

Hozzávalók:

 

1 vöröshagyma
1 evőkanálnyi vaj
1 csomag zöldspárga
só, bors
1 teáskanál citromfű
2 cm-nyi reszelt gyömbér (vagy 1 teáskanál gyömbérpor)
1 teáskanál Rapunzel bio erőleves por
2 dl kókusztejszín (cocomas)
citromlé


Elkészítés:

  1. Egy fazékba dobom a vajat, rá az apróra vágott vöröshagymát, amit megdinsztelek.
  2. Mehet hozzá a megtisztított, feldarabolt spárga. 
  3. Hozzáadom a fűszereket és felöntöm vízzel.
  4. Amint megfőtt, hozzáadom a kókusztejszínt, összeforralom, majd turmixolom. Néhány spárgafejet meghagyok díszítésnek.
  5. Végül ízlés szerint citromlével ízesítem.
Ez a variáció glutén- és laktózmentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése