tag:blogger.com,1999:blog-7903167014124762894.post5691236590511141568..comments2023-09-02T04:22:13.392-07:00Comments on Ízvarázs: Csokis tiramisu torta (sütés nélkül)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/07471693508445912359noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7903167014124762894.post-36578780840951193612016-12-11T01:35:43.337-08:002016-12-11T01:35:43.337-08:00Lehet, hogy többféle tortazselé van, ez az oka, il...Lehet, hogy többféle tortazselé van, ez az oka, illetve nem vártad meg, míg a víz elfő a zselében. Javaslom akkor inkább helyette a sima Dr.Oetker Lapzselatint, azzal biztos, hogy jó lesz. 2 db lapzselatint 5 percre áztass be vízbe úgy, hogy ellepje a víz. Utána nyomkodd ki belőle a vizet. Majd egy mini serpenyőbe tegyél 2 evőkanál vizet, abba bele a kinyomkodott lapzselatint és folyamatosan kevergesd, amíg felolvad. Kicsit hagyd hűlni, majd keverd a krémbe. Mostanában én mindig ezt használom. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07471693508445912359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903167014124762894.post-55431222669359166342016-12-11T00:30:43.762-08:002016-12-11T00:30:43.762-08:00Betű szerint megcsináltam, de folyik a krém és nag...Betű szerint megcsináltam, de folyik a krém és nagyon édes. A tortazselé leírásban szereplő cukor szerintem nincs beleszámolva. És a 2,5 dl víz ami a tortazselé leírásban van, valószínűleg sok!<br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01486968449350574975noreply@blogger.com